Konsultacja Business Model You (BMY)

BMY to metoda, która prezentuje nowy sposób myślenia na temat rozwijania i kształtowania własnej kariery zawodowej.
Konsultacje BMY polegają na tworzeniu planu/wizji Twojego rozwoju zawodowego: zmiany zawodowej, rozwoju nowego projektu, udoskonalenia tego, co w tej chwili robisz, podjęcia decyzji czym się zająć i od czego rozpocząć. W trakcie konsultacji, wypełniany jest specjalny szablon BMY, złożony z dziewięciu pól charakteryzujących kluczowe elementy niezbędne w osiągnięciu sukcesu zawodowego.
Wiedza na temat zasad tworzenia modelu BMY daje wyraźną przewagę na rynku, gdyż niewiele osób myśli o swojej karierze zawodowej w kategoriach modelu biznesowego a jeszcze mniej decyduje się go stworzyć, opisać i wdrożyć w życie. Dzięki indywidualnym konsultacjom BMY masz taką szansę – wykorzystaj ją.

Korzyści
Dzięki konsultacjom BMY:

• Zaczniesz świadomie kierować rozwojem własnej ścieżki zawodowej lub biznesowej
  • Zamienisz pomysł na dobrze funkcjonujący model biznesowy
  • Zyskasz jasność na czym się skupić
  • Odkryjesz co jest naprawdę ważne i jakie działania podjąć, aby osiągnąć oczekiwane i pożądane efekty zawodowe oraz biznesowe
  • Odnajdziesz nowy pomysł na siebie i/lub wprowadzisz innowacje do prowadzonej działalności

Czas trwania: 1,5 godziny
Koszt: 200zł

Prowadząca: Elżbieta Kluska – Psycholog, doktorantka na Interdyscyplinarnych Studiach Doktoranckich w Wyższej Szkole Psychologii Społecznej w Warszawie. Certyfikowany Trener Biznesu. Absolwentka Pierwszego Studium Trenerów, Psychologii Biznesu i Coachingu w Warszawie. Coach ze specjalizacją coaching kryzysowy.
Prowadzi zajęcia dydaktyczne na SWPS oraz liczne warsztaty, szkolenia i seminaria. Pomaga ludziom w skutecznym i trwałym wprowadzeniu pożądanych zmian w życiu osobistym i zawodowym. Wykorzystuje do tego narzędzia: Model Biznesowy Ty i Model Osobistej Zmiany oraz wiedzę z Psychologii Zmiany.  Więcej informacji na www.elzbietakluska.pl