O nas

Założyłyśmy Fundację Wspierania Rozwoju Osobistego LUSTRA, aby promować taki styl życia, gdzie rozwój i dobre relacje zarówno z innymi jak i z samym/samą sobą są naprawdę ważne i stanowią klucz do wzajemnego zrozumienia i spełnienia.

Wioletta KastrauWioletta Kastrau – prezes zarządu Fundacji LUSTRA – przez wiele lat związana z biznesem, z przyjemnością dała się porwać pracy projektowej w organizacjach pozarządowych. Wie, jak ważne jest spełnienie w życiu osobistym i zawodowym. Cieszy się nawet na najmniejszy objaw radości kogoś, komu udało się pomóc.

Dorota SzymonikDorota Szymonik – trenerka, członkini zarządu Fundacji LUSTRA – wierzy, że świat może stać się lepszy, jeśli ludzie będą pracować zarówno nad sobą jak i nad relacjami z bliskimi. Jej działania zmierzają do budowania w ludziach świadomości kim są i poczucia radości życia. Pracuje z głosem, emocjami, przekonaniami, oraz dzieckiem wewnętrznym, sama lubi śpiewać i tańczyć. Jest filozofką i feministką. Kobietą z natury i zamiłowania.