Moja seksualność, moja kobiecość – spotkanie

iwona_demkoCzym jest dla Ciebie Twoja kobiecość?

Czy już się z nią oswoiłaś?

Kobiecość to Twój atut czy słaby punkt?

A seksualność – czy o niej myślisz, mówisz, lubisz ją czy tylko „czynisz z niej użytek”?

Czy poznałaś już skarby swojej seksualności?

Na tym krótkim spotkaniu porozmawiamy o kobiecości, o tym, jak jest być kobietą, wyrażać kobiecość, tłumić kobiecość, bać się kobiecości i cieszyć się z kobiecości!

Gość wieczoru: Voca Ilnicka – redaktorka portalu seksualnosc-kobiet.pl, trenerka i edukatorka w dziedzinie seksualności. O seksualności uczy się na kursach, warsztatach, z książek i filmów, a najwięcej – z życia, które najlepiej weryfikuje wszystkie teorie. Stwarza otwartą i bezpieczną przestrzeń dla kobiet, w której każda może się wypowiedzieć. Nie seksuolożka, nie psycholożka, ale seksualna kobieta. Od lat zaangażowana w kwestie seksualności, płci, kobiecości; ostatnio widziana na warsztatach m.in. u Andrew Barnesa, Natalii Miłuńskiej, Karo Aquabal, Izy Cisek, Eugenii Herzyk, Deborah Sundal, Agaty Loewe, Patti Britton, Roberta Dunlapa oraz w Wysokich Obcasach, TVP1 i na wrocławskich ulicach. Więcej na: www.seksualnosc-kobiet.pl

Spotkanie poprowadzi Dorota Szymonik, Fundacja LUSTRA

DATA: 21 sierpnia, godz. 18

MIEJSCE: Tarabuk, ul. Browarna 6